WWW.MATTINYKANEN.NET
Tervetuloa Matti Nykäsen alastulomonttuun!
NykäsKeikat - 28.07.2004 @ Kajaanin Seurahuone, Kajaani

Aamun Kainuun Sanomat toi uneliaalle Nykäsfanille mieluisan yllätyksen. Seurahuoneella tanssitaan Matti Nykänen shown merkeissä.

Siispä oli aika pakata huilivuorossa olleet menokengät, ja lähdettävä katsomaan olympiavoittajan loikintaa.

Yleisö pakkautui eturiviin jo hyvissä ajoin ennen mäkikotkan ensipyrähdystä. Lievää tönimistäkin oli ilmassa kun naiset taistelivat paikasta auringossa.

Toimittajakin pääsi esittelemään surunvalittelut pois nukkuneen Petteri Jussilan vuoksi, ja sai lämpimän halauksen Merviltä. Sitten sihahti jalkojen juuresta hoikka pellavapää. Kotka oli laskeutunut Seurahuoneelle!

Yleisö oli hyvin mukana, kun energisesti esiintynyt maestro tulkitsi suurimmat hittinsä. Välillä Mervi-vaimokin kävi tanssimassa kultansa rinnalla. Kaikilla oli hyvä olla ja ilta huipentui kauniiseen duettoon pariskunnan esittäessä Syli-kappaleen.

Ilta meinasi loppua juuri kun se oli alkanut, kun Matti päätti keikkansa. Yleisö huusi Matin (ja Mervin) nimeä, ja pian saatiin kotka uudelleen lauteille. Encore onnistui, ja yleisö poistui hymyssä suin. Matti Nykänen vakuutti Kajaanilaiset kannattajansa näyttämällä parhaat puolensa.

Tästä on hyvä jatkaa, yllätyskeikat taitavatkin jatkua jääkiekkomestarien kotipaikkakunnalla? Tai sitten mestari nousee lauteille vasta Vaasassa. Kukapa sen tietää. Tai kertoo. Herra Nykänen on suuri mysteeri...

Teksti (c): J. Huttu